حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی
()

سقف‌های عرشه فولادی

سقف‌ عرشه فولادی از جدیدترین روش‌های اجرای سازه به حساب می‌آیند. سقف فولادی امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این مقاله قصد داریم تا حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی را بررسی و ذکر کنیم. در ساخت سقف عرشه فولادی از ورق‌های فولادی گالوانیزه که به شکل ذوزنقه هستند، استفاده می‌شود. مصالح از جمله بتن و آرماتور بندی بر روی این ورق‌های فولادی نصب می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی کسب کنید.

مصالح سازنده سقف عرشه فولادی

اصلی ترین مصالح سازنده سقف عرشه فولادی عبارت است از بتن، ورق فولادی، برشگیر و آرماتور. ورق فولادی که مهمترین جزء در سقف عرشه فولادی به حساب می‌اید، ضخامتی بین 2 تا 8 میلی متر دارد. ورق‌های فولادی بر روی تیرهای اصلی سقف نصب می‌شوند. این ورق گالوانیزه‌ای بهتر است از نوع آجدار ذوزنقه‌ای باشد. زیرا این نوع از گالوانیزه هزینه نصب و اجرای کمی دارد. علاوه بر آن به اجرای سقف عرشه فولادی سرعت می‌بخشد. ورق‌های گالوانیزه ضخامتی بین 0.8 تا 1.3 میلی متر دارند و به راحتی در بازار یافت می‌شوند.

 

Untitlsdfsyuhied

برشگیرها از دیگر اجزای سازنده این نوع سقف هستند. در واقع نقش برشگیرها ایجاد پل ارتباطی بین بتن و ورق‌های فولادی است. قطر آن‌ها عموما 20 میلی متر است و ارتفاع آن‌ها ثابت نیست. برشگیرها توسط دستگاه جوش قوس الکتریکی به بال تیرهای سازنده سقف متصل می‌شوند. بال‌های تیرهای سازنده سقف نقش بسیار مهمی را در ثابت نگه داشتن سقف دارند. بتن به صورت یکپارچه درون کنگره‌هایی قرار می‌گیرد. عرض این کنگره‌ها عموما 75 میلی متر است. پوشش بتن بر روی برشگیرها نباید بیشتر از 13 میلی متر باشد.

  سقف عرشه فولادی در غرب ایران

قیمت سقف عرشه فولادی

هزینه نصب، اجرا و مصالح سقف عرشه فولادی به مراتب کمتر از بقیه سقف‌ها است. در کل قیمت سقف عرشه فولادی بسیار مقرون به صرفه و مناسب است.

حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی

حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی

مزایای سقف عرشه فولادی چیست؟

از مزایای این سقف به طور خلاصه می‌توان به وزن کم، هزینه نسبتا پایین، حمل و نقل آسان، داشتن قابلیت دپو و امکان همزمان نصب و اجرا اشاره کرد. این سقف در مقایسه با بقیه انواع سقف‌ها وزن کمتری دارد. زیرا مصالح آن وزن کمی دارند و علاوه بر آن، سقف بار زیادی را متحمل نمی‌شود.

به دلیل وزن کم و نبود بلوک و قالب بندی، این سقف به راحتی قابل حمل و نقل است. تمامی ویژگی‌های نام برده باعث می‌شود تا در ساخت این پروژه ساختمانی هزینه‌های اضافی حذف شود. هزینه ساخت، نصب و اجرای این سازه نسبت به سقف‌های دیگر به مراتب مقرون به صرفه تر است. سقف عرشه فولادی این امکان را دارد که به صورت همزمان نصب و اجرا شود؛ بنابراین این ویژگی، ساخت و اجرای این سازه را سرعت می‌بخشد و علاوه بر آن باعث صرفه جویی در وقت نیز می‌شود.

 

 

حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی چه اندازه است؟

در یک کلام دهانه سقف عرشه فولادی باید 250 سانتی متر باشد. این فاصله به صورت استاندارد اندازه گیری و ثبت شده است. همان طور که در بالا ذکر کردیم، ضخامت ورق فولادی باید بین 0.8 تا 1.3 باشد. در غیر این صورت دهانه سقف نیز باید بزرگتر باشد. نسبت اندازه ضخامت ورق فولادی به دهانه سقف به این صورت است که برای مثال برای ضخامت ورق 0.9 میلی متری، حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی باید 2.6 متر باشد. البته لازم به ذکر است که ضخامت ورق فولادی و حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی باید به صورت استاندارد باشد تا سقف به لرزه نیفتد و در هنگام وقوع بلایای طبیعی ایمن باشد.

  آشنایی با کاربرد سقف عرشه فولادی در ساختمان سازی

سخن آخر و جمع بندی

ما در این مقاله تلاش کردیم تا شما اطلاعات جامع و کاملی در مورد حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی به دست آورید. سقف‌ عرشه فولادی در واقع نوعی سقف است که عموما از بتن و ورق‌های فولادی تشکیل شده است. این دو اجزا توسط برشگیر یا گل میخ به یکدیگر متصل می‌شوند. سقف عرشه فولادی به سقف کامپوزیت بسیار شباهت دارد. تفاوت این دوسقف با یکدیگر ورق گالوانیزه‌ای است که در سقف عرشه فولادی به کار رفت است. آرماتور بندی، بتن ریزی و گل میخ در هر دو سقف یکسان است.

امیدواریم که خواندن مقاله بالا برای شما مفید واقع شده باشد. با بایرایرانیان بیشتر آشنا شوید.

 

نظرتان را به ما بگویید

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین نظرات / 5. تعداد رای:

هنوز کسی نظر نداده، شما اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر