در صورت وارد نمودن گرمای زیاد به سطح ورق ممکن است حفره هایی رو سطح ورق پدیدار گردد از طرفی کیفیت جوش کاهش یافته انرژی نیز اتلاف می گردد. به همین دلیل سرعت و دمای وارده از نظر فنی بسیار اهمیت دارد. برای جوشکاری فولاد ورق گالوانیزه عرشه فولادی بالاخص ورق های گالوانیزه که دارای سطحی نسبتا نازک تر نسبت به سایر قطعات فولادی هستند باید از الکترودهایی با سرعت بالا استفاده نمود.
از طرفی باید دقت نمود که جوشکاری به شیوه قوس الکتریکی نیازمند دستگاه و مهارت فنی شخص جوشکار می باشد بخشی از کیفیت جوش نیز وابسته به دستگاه مورد استفاده حین عملیات جوشکاری قطعات فولادی می باشد به خصوص زمانی که جوشکاری به واسطه گاز آرگان صورت می گیرد. برخی تجهیزات این امکان را می دهند که فرایند به صورت نیمه اتوماتیک صورت پذیرد. اصولا نقطه یا درز جوش در چنین مواقعی دارای کیفیت مقبولی خواهد بود.
چه الکترودی جهت جوش ورق های گالوانیزه عرشه فولادی به یکدیگر مناسب است؟ محاسن و معایب آن چیست؟
یکی از راههای اتصال ورق ها به تکیه گاه و یا اتصال کناری آنها استفاده از جوش است.طبق توصیه SDI رایج ترین الکترود برای ورق های عرشه فولادی ضخیم تر از ۷۵/۰ میلی متر الکترود E6022 می باشد. برای ورق های نازکتر از ۷۵/۰ میلی متر استفاده از الکترود E7014 توصیه می شود. بطور کلی استفاده از الکترود های کم هیدروژن در این موارد کمتر ضروری می باشد، چرا که شدت جریان بالای مورد نیاز برای این الکترود باعث کاهش کیفیت جوش می شود.
استفاده از جوش موجب استحکام بالای اتصال ورق ها به اتصال ویا به یکدیگر می گردد و در صورت اجرای صحیح بسیار مناسب است. اما با توجه به زمان بر بودن نیاز به جوشکار ماهر و همچنین هزینه بر بودن آن کمتر مورد استقبال قرار میگیرد.
آیا می توان از الکترود های E70 نیز برای جوش ورق ها استفاده نمود. جوشکاری گل میخ با الکترود نیز طبق فصل ۷ استاندارد AWSD1.1 قابل انجام و مانعی ندارد.