()

جهت اجرای گل میخ  به روش ذوبی یا همان گلمیخ توسط دستگاه استاد ولدر (Stud Welder) به توانی در حدود ۱۳۰ kw (کیلووات) نیاز است. این توان برق مصرفی را به دو روش می توان تامین نمود.

  1. تامین برق توسط دیزل ژنراتور
  2. تامین برق توسط برق سه فاز شهری

تامین برق توسط دیزل ژنراتور

جهت اجرای صحیح گلمیخ بسته به تنظیمات دستگاه و شرایط اجرایی ساختمان به ژنراتوری با توانی بین ۱۶۰ تا ۲۵۰ KVA (کیلو ولت آمپر در بازار به کاوا معروف است) نیاز است. آمپر اولیه دستگاه، زمان جوشکاری، طول کابل ها، ضخامت رنگ تیرها، چند لایگی ورق ها (Over Lap)، سختی موضعی تیرها (بر اساس تنش های حرارتی) و غیره از عمده عوامل تعیین کننده توان ژنراتور مورد نیاز در بازه کاوایی قید شده هستند.

لازم به ذکر است توان اسمی و عملی ژنراتورها با هم تفاوت دارند. لذا ممکن است ژنراتوری با توان ۱۸۰ کاوا قادر به تامین برق مورد نیاز دستگاه استادولدینگ نباشد که مسلما نشان دهنده کم بودن توان عملی ژنراتور نسبت به توان اسمی آن است. همواره فروشنده  ژنراتور نسبت به توان واقعی دستگاه خود اطلاع دارد لذا پرسش این سوال جهت حصول اطمینان ضروری است.

تامین برق توسط برق سه فاز شهری

هر چند این مورد توصیه نمی شود اما به هر حال یکی از روش های تامین برق دستگاه استادولدینگ محسوب می شود. در صورت تامین برق سه فاز شهری یا صنعتی با فیوز ۶۴ آمپر با آمپر دهی ۴۰۰ برای هر فاز می توان از آن استفاده کرد اما همواره بدلیل نوساناتی که در فازها بدلیل بارکشی غیر مساوی وجود دارد حصول سه فاز یکسان به سختی امکان پذیر است که نتیجتا به دستگاه استادولدر صدمه وارد خواهد کرد.

در بسیاری از مواقع این اتفاق می افتد که در محل پروژه برق سه فاز در دسترس نیست و یا اگر هست قدرت کافی برای ایجاد قوس الکتریکی قدرتمند در دستگاه  استاد ولدینگ را ندارد که همین امر باعث کیفیت بد جوش و کنده شدن گلمیخ ها می گردد، حال چه باید کرد؟

۱- در بعضی مواقع برق سه فاز موجود است اما قدرت کافی ندارد

اول : فیوزبرق سه فاز را از ۳۵ آمپر به ۶۰ آمپر تبدیل کنید .

دوم : اگر کابل برق از کنتور به دستگاه ضعیف است مثلاً ۴*۲ می باشد آنرا به ۱۰*۲ تغییر دهید.

۲- در بعضی مواقع کلاً برق سه فاز موجود نیست

راه حل : در چنین مواقعی می بایست حتماً از دستگاه دیزل ژنراتور استفاده گردد ، اما نه از نوع معمولی بلکه از دستگاهی که مولد آن قدرت تولید حداقل ۲۰۰ KAVA برق و یا ۱۸۰AM برق را داشته باشد.

نظرتان را به ما بگویید

  بهبود عملکرد سقف عرشه فولادی با استفاده از مصالح نوین

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین نظرات / 5. تعداد رای:

هنوز کسی نظر نداده، شما اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر