ویژگی های سقف عرشه فولادی
پیش از آن که به مجری سقف عرشه فولادی بپردازیم به اطلاعاتی درباره ی این نوع سقف اشاره می کنیم تا اهمیت مجری آن بر شما روشن شود. سقف عرشه فولادی یک روش جدید برای ساخت و ساز می باشد. این روش جدید به سبب مزایایی که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است. در سطح جهانی از این نوع سقف به دلایل زیر استفاده می کنند
دانلود اپلیکیشن اندروید / آی او اس پیش فاکتور
- استفاده از این نوع سقف به اجرای هرچه سریع تر پروژه کمک می کند. زیرا هم تولید عرشه با سرعت بالایی انجام می شود و هم امکان بتن ریزی چند سقف از ساختمان به صورت همزمان در این نوع کار وجود دارد.
- کنترل بارهای موجود در حین اجرا بدون استفاده از شمع بندی
- این نوع سقف ها دارای مقاومت مناسب نسبت به آتش سوزی هستند.
- سقف های عرشه فولادی در آب و هوای مختلف نیاز مصرف کننده را برطرف می سازند.
- داشتن توامان ویژگی های داوم مناسب و زیبایی ظاهری
سقف های عرشه فولادی به طور کلی از چهار نوع از مصالح استفاده می کنند. ورق های فولادی، برش گیر، آرماتور و بتن. بتن ریزی در این نوع سقف طوری انجام می شود که بسیار صیقلی و یکنواخت است. بنابراین بدون نیاز به کف سازی و پوکه ریزی، سریعا برای مرحله ی نازک کاری آماده می شود. مرحله ی قالب بندی که خود معضلی در ساخت و ساز ها محسوب می شود بدین وسیله حذف گردیده است. نصب ورقه های آن نیز با میخ های فولادی انجام می شود و نیازی به جوشکاری ندارد.
نحوه ی اجرای سقف عرشه فولادی در سازه های بتنی
پیش از آن که درباره ی مجری سقف عرشه فولادی صحبت کنیم به مراحل اجرای آن می پردازیم.
تهیه ی نقشه ی کارگاهی
ابتدا به تهیه ی نقشه ها و جداولی که تمام جزئیات سقف را به همراه دارند اقدام می شود. این نقشه ها و جداول حاوی اطلاعاتی در زمینه ی فلاشینگ، تسمه، گل میخ، میخ و پیچ می باشد. بدیهی است که در تهیه ی این جداول و نقشه ها از موارد آیین نامه ای استفاده خواهد شد.
مجری سقف عرشه
نصب ورق ها
در این مرحله طبق نقشه هایی که تهیه شده است، ورق ها را در جای خود قرار می دهند. ورق ها به وسیله ی میخ های هیلتی به تیرهای اصلی و فرعی متصل می شود. پیچ خودکار، درز بین ورق ها را به هم متصل می کند. فلاشینگ نیز پیرامون سقف و بازشو ها را می پوشاند. از تسمه و پیچ برای محکم کردن فلاشینگ استفاده می شود. دستگاه فرز، قیچی برش و برش پلاسما نیز از ابزارهایی هستند که ورق فولاد را برش می دهند.
پادکست های سقف عرشه فولادی
جوشکاری گل میخ
نوعی از جوشکاری است که در آن به وسیله ی یک قوس الکتریکی، گل میخ و قطعه ی مورد نظر شروع به ذوب شدن می کنند و سپس به هم پیوند می خورند.
آرماتور بندی و بتن ریزی
بعد از نصب گل میخ ها به مرحله ی انجام میلگرد های حرارتی و ضد آتش و حریق و اجرای آرماتور بندی می رسیم. نوع و فواصل این میلگرد ها را ضخامت دال تعیین می کند. در آخر نیز با استفاده از بتن ریزی کار پایان می یابد. بتن ها را بعد از ریختن روی عرشه ی فولادی صاف می کنند. در سقف هایی که در پارکینگ و انبار قرار دارند این صافی و یکدستی بسیار مهم است.
مجری سقف عرشه فولادی و انتخابی مناسب در این زمینه
انتخاب مجری سقف عرشه فولادی از اهمیت ویژه ای نزد سازندگان ساختمان ها برخوردار می باشد. چرا که اجرای سقف یکی از مراحلی است که در ساختمان سازی به دشواری و زمان بر بودن معروف است. حال که کارشناسان و متخصصان از بین همه ی روش های متداول، روش عرشه فولادی را انتخاب کرده اند حتما این نوع سقف از کیفیت و استاندارد مناسب برخوردار است. اما همین امر از سویی باعث شده تا در انتخاب مجری سقف عرشه فولادی دقت بیش تری به عمل آید.
با فراگیر شدن و بالا رفتن تقاضای این نوع سقف حتما با تعدد مجری سقف عرشه فولادی نیز رو به رو خواهیم بود. اما باید با تحقیق و تفحص بیشتر از یک مجری مجرب استفاده کنیم. بدین منظور کافی است به سایت www.bayeriranian.com مراجعه و از خدمات مناسب آن در این زمینه استفاده کنید.